Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan vi kontaktes på
50 22 03 32

Camilla Jin Joseph

Camilla Jin er privatpraktiserende psykolog og er tilknyttet Mariager Efterskole. Interessemæssigt befinder hun sig i spændingsfeltet imellem diakoni og psykologi, og brænder for at give samfundets svageste en fair mulighed for at få adgang til kvalificeret terapi.

Billede af Camilla Jin Joseph

Camilla Jin Joseph

Psykolog
Projektleder/Supervision

Telefon: 20 21 69 32
E-mail: camillajin@gmail.com

Lennart Kiel

Lennart er psykolog og ansat med et ph.d-stipendie ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Interessemæssigt er han optaget af personlighed og relationsdannelse, og hvordan udsatte personer hjælpes bedst muligt til at fungere i hverdagen og leve et meningsfuldt liv.

Lennart er igang med et forskningsprojekt, hvor han undersøger effekten af forløbene hos AarhusCare og samtidig ser på, hvordan voksnes personlighed hænger sammen med deres generelle trivsel. Du kan læse mere under fanen “Forskning”.

Lennart Kiel

Psykolog, ph.d.-stipendie
Forskningsansvarlig

Anna Sørensen

Anna er privatpraktiserende psykolog og er tilknyttet Mariager Efterskole og Silkeborg Psykologklinik, hvor hun særligt arbejder med parterapi. Dertil er hun underviser i psykologi på Aarhus Gymnasie. Anna har særlig interesse parforhold og familieforhold samt spændingsfeltet mellem filosofi, teologi og psykologi. Hun brænder for at gøre terapeutisk behandling mere tilgængeligt for dem, der har brug for det.

Anna Sørensen

Psykolog, projektkoordinator
og supervisor